دوره 1، شماره 1 - ( بهار 97 1397 )                   جلد 1 شماره 1 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Tavan H, Shohani M. The effect of education on self-care in chronic heart failure patients admitted to the Shahid Mostafa Khomeini hospital Ilam, 2017. Journal title 2018; 1 (1)
توان حامد، شوهانی معصومه. بررسی تاثیر آموزش بر میزان خود مراقبتی بیماران نارسایی مزمن قلبی مراجعه کننده به مرکز آموزشی، درمانی شهید مصطفی خمینی شهر ایلام در سال 1396. عنوان نشریه. 1397; 1 (1)

دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
 نارسایی مزمن قلبی شایعترین فرم بیماریهای قلبی بخصوص در افراد سالمند بالای 65سال و شایعترین علت بستری آنان در بیمارستان می باشد. همچنین میزان بستری مجدد و میزان هزینه های درمانی ناشی از بستری شدن در این بیماران بسیار بالا می باشد. بطوریکه نارسایی احتقانی قلب (CHF) منجر به بستری شدن مجدد دربیمارستان طی 60روز پس از ترخیص است شواهد نشان می دهد که تا3 /1 بستری مجدد در بیمارستان ناشی از CHF جبران نشده است که ممکن است قابل پیشگیری باشد. خودمراقبتی درنارسایی قلبی برمواردی چون رژیم غذایی و دارویی، محدودیت سدیم ومایعات، میزان فعالیتهای مجاز، وزن روزانه، پیگیری وتصمیم گیری جهت اقدامات مناسب درمانی، درهنگام بروز بیماری شدید دلالت می کند بیماران نارسایی قلبی نیازمند آموزش و حمایت در زمینه رژیم دارویی، نحوه مصرف دارو ها، رژیم غذایی، فعالیت ها، شناسایی علائم نارسایی قلبی و بدتر شدن علائم و انجام اقدام مناسب در هنگام بروز علائم می باشند. بیماران نارسایی قلبی باید در مورد علائم بیماری و همچنین اهمیت رعایت دستورات دارویی و محدودیت مصرف آب و نمک توجیه شوند. ارتقاء رفتار مراقبت از خود به بیماران کمک می کنند تا کنترل بیشتری بر روی زندگی خود داشته باشند و از عهده عملکرد اجتماعی خود برآیند. هدف از این مطالعه تعیین تاثیر آموزش بر میزان خود مراقبتی در بیماران با تارسایی مزمن قلبی است.

نوع مطالعه: مقطعی (Cross sectional) | موضوع پروپزال: عمومي
دریافت: 1396/6/1 | پذیرش: 1396/7/10 | انتشار: 1397/7/7