دوره 1403، شماره 4 - ( زمستان 1403 1403 )                   جلد 1403 شماره 4 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ethics code: IR.MEDILAM.REC.1402.139

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

asadi nezhad M, Sadeghi Kalani B, zeinivand Y. Immunoinformatics investigation of surface proteins to design a multi-epitope mRNA vaccine against brucella melitensis. Journal title 2025; 1403 (4)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-2347-fa.html
اسدی نژاد مریم، صادقی کلانی بهروز، زینی وند یاسمن. بررسی ایمونوانفورماتیکی پروتئین های سطحی جهت طراحی یک mRNA واکسن چند اپی توپی بر علیه باکتری بروسلا ملی تنسیس. عنوان نشریه. 1403; 1403 (4)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-2347-fa.html


چکیده:   (242 مشاهده)
خلاصه ضرورت اجرای طرح: بروسلا یک پاتوژن درون سلولی اختیاری است که باعث بیماری تب شدید در انسان می شود که به بروسلوز معروف است. بروسلوز یک بیماری عفونی مشترک بین انسان و دام است که در حال ظهور است. نه تنها سلامت مردم را به طور جدی تهدید می کند بلکه زیان های اقتصادی هنگفتی به صنعت دامپروری وارد می کند. در انسان، بروسلوز اغلب علائم متعدد و یک دوره طولانی بیماری را نشان می دهد. بنابراین اغلب اشتباه تشخیص داده می شود و باعث افزایش هزینه های درمان و اتلاف منابع پزشکی می شود. جنس بروسلا عمدتاً شامل 12 گونه است که عبارتند از Brucella melitensis، B. abortus، B. suis، B. ovis، B. canis، B. inopinata، B. neotomae، B. microti، B. vulpis، B. ceti،  B. papionisو B. pinnipedialis. گونه اصلی بیماری زا در سراسر جهان B. melitensis است که باعث ایجاد بروسلوز گوسفند و بز و ایجاد شدیدترین بروسلوز در انسان می شود. این بیماری هنوز در بسیاری از مناطق جهان مانند آمریکای لاتین، خاورمیانه، آفریقا و آسیا بومی است و سالانه حدود 500000 نفر در سراسر جهان به آن مبتلا می شوند. علیرغم این واقعیت که بروسلوز قابل درمان با آنتی بیوتیک است، بدن انسان را به طور جدی ضعیف می کند و بسیاری از بیماران نیاز به بهبودی طولانی مدت دارند. توجه به این نکته ضروری است که در 5 تا 40 درصد موارد آنتی بیوتیک درمانی منجر به عود بیماری می شود که نیاز به درمان طولانی مدت با استفاده از ترکیبات مختلف آنتی بیوتیک ها وجود دارد. این واقعیت و همچنین فقدان یک واکسن مجاز ضد بروسلوز برای انسان، یک مشکل جدی برای مناطق اندمیک بروسلوز است در حال حاضر هیچ واکسن بروسلایی برای انسان وجود ندارد و واکسن های طراحی شده برای حیوانات عوارض جانبی زیادی از جمله عفونت را نشان می دهند. واکسن‌های mRNA به دلیل قدرت بالا، ظرفیت توسعه سریع و پتانسیل ساخت کم‌هزینه و تجویز ایمن، جایگزین امیدوارکننده‌ای برای  واکسن های رایج هستند. در این باکتری پروتئین های سطحی مهم و حیاتی برای اتصال و ورود به سلول ها وجود دارد که می توانند اهداف مناسبی برای طراحی واکسن mRNA کارآمد باشند.17 پروتئین سطحی برای ساخت واکسن انتخاب شد.از جمله، VirB5, VirB2, Cyclic β-1-2-glucans (CβG), BtpA, bvrS, bvrR, OM25, OM31, OMP10,outer membrane protein, immunogenic protein, FrpB, FlgE, flgK, BRUME 26 kDa periplasmic immunogenic protein, Dihydrolipoyllysine, Ribosome-recycling factor. .
     
نوع مطالعه: سایر...... | موضوع پروپزال: میکروب شناسی پزشکی
دریافت: 1402/2/10 | پذیرش: 1402/4/10 | انتشار: 1403/11/1

ارسال نظر درباره این پروپزال : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به مجری اصلی


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سامانه جامع مدیریت اطلاعات تحقیقات، پژوهش و فناوری می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 All Rights Reserved | Technology and Research Information System

Designed & Developed by : Yektaweb