دوره 1402، شماره 4 - ( زمستان 1402 1402 )                   جلد 1402 شماره 4 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Taghinejad H, Azadi A, Mohamadnejad S, Seidkhani H, Mahdavirad S. Assessing the compliance of public hospitals in Ilam province with the criteria of elderly-friendly hospitals in 1400. Journal title 2023; 1402 (4)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1587-fa.html
تقی نژاد حمید، آزادی آرمان، محمدنژاد سارا، صیدخانی حسین، مهدوی راد سمیه. ارزیابی میزان انطباق بیمارستانهای دولتی استان ایلام با معیارهای بیمارستانهای دوستدار سالمند درسال 1400. عنوان نشریه. 1402; 1402 (4)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1587-fa.html

گروه آموزشی پرستاری، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
پژوهش حاضر با هدف ارزیابی میزان انطباق بیمارستانهای دولتی استان ایلام با معیارهای بیمارستانهای دوستدار سالمند درسال 1400 در قالب تحقیقات مقطعی به انجام خواهد رسید. پژوهش حاضر ازنظر هدف کاربردی و ازنظر نحوه گردآوری داده‌ها از نوع تحقیقات مقطعی و کمی ، می‌باشد. جامعه آماری مورد مطالعه تمامی مدیران و سرپرستاران بخش های ارائه دهنده خدمات به سالمندان در بیمارستانهای دولتی استان ایلام و به تعداد 130 نفر می باشد که از این تعداد به شیوه کل شماری، تمام 130 نفر بعنوان نمونه آماری در نظر گرفته خواهد شد. ابزار این پژوهش چک لیست 50 موردی استاندارد WHO، می باشد. روایی این ابزار با نظر خواهی از اساتید راهنما و مشاور به تایید رسیده است و پایایی این پرسشنامه ها با استفاده از آلفای کرونباخ محاسبه خواهد شد. همچنین جهت پاسخگویی به سوالات پژوهش و میزان انطباق بیمارستان های مورد نظر با استانداردهای بیمارستان دوستدار سالمند در سال 1400 از تحلیل وارایانس و آزمون های تعقیبی POST Hoc استفاده خواهد شد. در پایان این پژوهش نتیجه گیری و پیشنهادات متناسب با یافته ها، ارائه خواهد شد.
متن کامل [DOCX 124 kb]   (1 دریافت)
نوع مطالعه: مقطعی (Cross sectional) | موضوع پروپزال: بهداشت و پرستاری
دریافت: 1400/5/13 | پذیرش: 1400/6/27 | انتشار: 1402/10/10