دوره 1402، شماره 1 - ( بهار 1402 1402 )                   جلد 1402 شماره 1 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ethics code: IR.MEDILAM.REC.1399.171

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Noorimotlagh Z, Mirzaee S A, Maleki M, Kafashian M. Investigating the Relationship between Pregnant Mothers' Environmental Exposure to Pesticides and Autism Disorders in Children: A Systematic Review Study. Journal title 2023; 1402 (1)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-829-fa.html
نوری مطلق زهرا، میرزایی سید عباس، ملکی مریم، کفاشیان محمدرضا. بررسی ارتباط بین مواجهه زیست محیطی مادران باردار با آفت کش ها و اختلالات اوتیسم در کودکان: یک مطالعه مروری نظام مند. عنوان نشریه. 1402; 1402 (1)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-829-fa.html


مرکز تحقیقات آسیب‌های روانی و اجتماعی، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
چکیده:   (714 مشاهده)
از نظر زیست محیطی، یکی از مهمترین پیامدهای شهرنشینی و صنعتی شدن جوامع ، آلودگی محیط زیست خصوصا محیط زیست آبی به علت تخلیه مداوم محدوده وسیعی از آلاینده های طبیعی و مصنوعی در این منابع می باشد. یکی از مهمترین گروه ها،  آفت کش های شیمیایی هستند. در طی پنجاه سال گذشته، آفت کش ها جز ضروری مواد مورد استفاده در کشاورزی بوده اند.  با توجه به افزایش جمعیت جهان و نیاز بیشت به محصولات کشاورزی، تقاضا برای تولید و توزیع آفت کش ها که باعث افزایش بهبود کیفیت و کارایی محصولات کشاورزی می شود محرز است. یکی از مهمترین موضوعات مورد نظر سازمان بهداشت جهانی، مسئله استفاده از آفت کش ها در کشاورزی و اثرات جانبی آنها در محیط زیست می باشد (Alexander, 2000; Verhaar et al., 1992).
براساس برآوردهای صورت گرفته خسارات وارده به بخش کشاورزی ناشی از حشرات، بیماری ها و علف های هرز  در سراسر جهان بطور متوسط 40 درصد می باشد که کاربرد آفت کش ها به منظور کاهش خسارت مزبور صورت می گیرد. در جهان مقدار استفاده از آفت کش ها در مزارع کشاورزی سالانه به حدود سه میلیارد لیتر می رسد، که این رقم به تنهایی در کشور ما 27 میلیون لیتر می باشد.. استفاده از آفت کش ها در بخش کشاورزی اگرچه تلفات محصولات کشاورزی یا خطرات آفات بهداشتی را کاهش می دهد، با این حال مطالعات مختلف نشان داده که می توانند اثرات ناخواسته و خطرناکی را بر محیط زیست موجودات زنده و سلامتی انسان تحمیل می نمایند
     
نوع مطالعه: مرور سیستماتیک و متاآنالیزیس | موضوع پروپزال: بهداشت و پرستاری
دریافت: 1398/12/3 | پذیرش: 1401/3/10 | انتشار: 1402/3/10

ارسال نظر درباره این پروپزال : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به مجری اصلی


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سامانه جامع مدیریت اطلاعات تحقیقات، پژوهش و فناوری می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Technology and Research Information System

Designed & Developed by : Yektaweb