دوره 4، شماره 3 - ( پاییز 1400 1400 )                   جلد 4 شماره 3 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Kenarkoohi A, Ghiasi B, Bastani E, Falahi S, Maleki M. Investigation of the prevalence of SARS-CoV- 2 among hemodialysis patients in Ilam, Iran. Journal title 2021; 4 (3)
کنارکوهی عذرا، غیاثی بهاره، باستانی الهام، فلاحی شهاب، ملکی مریم. بررسی میزان شیوع SARS-CoV-2 در بین بیماران همودیالیزی ایلام، ایران. عنوان نشریه. 1400; 4 (3)

دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
طغیان COVID-19 منشا گرفته ازچین، اکنون به یک بیماری پاندمیک جهانی مسری تبدیل شده است بیماری که تهدید جدی برای زندگی و سلامت انسان است. و اکنون در بیش از 200 کشور دنیا گسترش یافته است. طیف پیامد های بالینی بیماری از عفونت بدون علامت تا سندرم تنفسی حاد شدید و نارسایی تنفسی است. از نظر علامت های بالینی در شروع بیماری ناهمگنی در مطالعات گزارش شده است اما علامت های اصلی در شروع بیماری شامل تب، سرفه های خشک و تنگی نفس است. تمام افراد به عفونت حساس هستند و  عفونت کرونا ویروس جدید در کلیه سنین گزارش شده است. در بین جمعیت ها،  افراد با بیماری زمینه ای مانند دیابت، فشارخون،قلبی عروقی و افراد مسن بیشتر مستعد و حساس برای آلوده شدن با این ویروس می باشند. علاوه بر جمعیت های نامبرده، بیماران همودیالیزی نیز جمعیت بسیار حساس و مستعد برای اکتساب عفونت هستند.
تا کنون داده های محدودی در مورد بیماران دیالیزی و بخش دیالیز وجود دارد. این بیماران با توجه به شرایط متفاوتی که دارند در مقایسه با گروههای جمعیتی دیگر برای اکتساب ویروس در زمان اپیدمی بسیار مستعد هستند:مراجعه به دفعات  برای دیالیزبه بیمارستا ن ها درشرایط بحرانی، کارایی ضعیف سیستم ایمنی .... به دلیل این خصوصیات این بیماران در الویت قرار می گیرند تا میزان آلودگی آنها و میزان شیوع ویروس در آنها تعیین شود و در نتیجه آن، اقدامات کنترل و پیشگیری صحیح انجام گیرد.
واژه‌های کلیدی: سارس کرونا ویروس 2

نوع مطالعه: آزمایشگاهی | موضوع پروپزال: میکروب شناسی پزشکی