دوره 1402، شماره 4 - ( زمستان 1402 1402 )                   جلد 1402 شماره 4 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Mohammadi S, Kenarkoohi A. survey of The Relationship between Perceptions of Educational Environment and Academic Self-efficacy with Academic Burnout in Paramedical Students of Ilam University of Medical Sciences. Journal title 2023; 1402 (4)
محمدی سارا، کنارکوهی عذرا. بررسی ارتباط درک از محیط آموزشی وخودکارآمدی تحصیلی با فرسودگی تحصیلی دانشجویان دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایلام 1398. عنوان نشریه. 1402; 1402 (4)

گروه آموزشی اتاق عمل، دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
پژوهش حاضر مطالعه ای توصیفی- تحلیلی  از نوع مقطعی،که به بررسی بررسی ارتباط درک دانشجویان از کیفیت محیط آموزشی  و فرسودگی تحصیلی دانشجویان دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایلام  خواهد پرداخت. نمونه ها شامل دانشجویان رشته های تکنولوژی جراحی و هوشبری و علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی ایلام خواهند بود.
شرکت کنندگان واجد شرایط در این مطالعه، دارای رضایت آگاهانه و حداقل گذراندن یک ترم کارآموزی خواهند بود. اطلاعات این پژوهش از طریق پرسشنامه استاندارد توسط دانشجویان مورد پژوهش تکمیل و جمع آوری می گردد. بخش اول پرسشنامه شامل اطلاعات جمعیت شناختی (جنسیت (مرد/ زن)، وضعیت تأهل (مجرد/ متأهل)، سن (برحسب سال)، وضعیت سکونت (بومی /غیربومی)، مقطع تحصیلی (کارشناسی پیوسته / ناپیوسته) و ترم تحصیلی رشته تحصیلی(اتاق عمل،هوشبری و علوم آزمایشگاهی) و معدل)، و بخش دوم شامل پرسشنامه استاندارد سنجش درک محیط آموزشی دریم و بخش سوم شامل پرسشنامه استاندارد سنجش فرسودگی تحصیلی مسلش و بخش چهارم پرسشنامه  خودکارآمدی تحصیلی
متن کامل [DOCX 144 kb]   (1 دریافت)
نوع مطالعه: مقطعی (Cross sectional) | موضوع پروپزال: سایر....
دریافت: 1398/12/5 | پذیرش: 1401/5/30 | انتشار: 1402/10/10