دوره 3، شماره 3 - ( پاییز 1399 1399 )                   جلد 3 شماره 3 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ethics code: IR.MEDILAM.REC.1398.136

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Kouhsari E, Maleki A, Sadeghifard N. Evaluation of antibiotic resistance in Clostridium difficile: systematic review and meta analysis. Journal title 2020; 3 (3)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-599-fa.html
کوهساری ابراهیم، ملکی عباس، صادقی فرد نورخدا. بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های بالینی کلستریدیوم دیفیسیل: مطالعه مرور سیستماتیک و متاآنالیز. عنوان نشریه. 1399; 3 (3)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-599-fa.html


مرکز تحقیقات میکروب شناسی بالینی، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
چکیده:   (2559 مشاهده)
کلستریدیوم دیفیسیل شایع ترین عامل باکتریایی کولیت با غشای کاذب (PMC; colitis Pseudomembranous (و اسهال وابسته به آنتی بیوتیک (AAD; diarrhea associated-Antibiotic (می باشد و به عفونت های ناشی از کلستریدیوم دیفیسیل CDI Clostridium( (infections difficile گویند. در گذشته تصور می شود که CDI فقط یک عفونت بیمارستانی مرتبط با مصرف آنتی بیوتیک و به دنبال آن برهم خوردن تعادل میکروبیوتای روده می باشد. امروزه اپیدمیولوژی کلستریدیوم دیفیسیل تغییر یافته است که از جمله این تغییرات می توان به بروز فرم اکتسابی از جامعه CDI ،مشاهده بیماری در افراد جوان فاقد فاکتورخطر، افزایش شیوع و مرگ و میر، بروز سویه های هایپرویرولانت، بروز سویه های مقاوم به فلوروکینولون و نیز مشاهده شباهت هایی بین سویه های کلستریدیوم دیفیسیل جدا شده از انسان و حیوان اشاره نمود.
مصرف آنتی بیوتیک هایی مانند کلیندامایسین، پنی سیلین و سفالوسپورین ها فلور میکروبی روده را تغییر می دهند و موجب غالب شدن کلستریدیوم دیفیسیل در سیستم گوارشی فرد می شوند. برای درمان CDI باید مصرف آنتی بیوتیک های قبلی قطع شود و از آنتی بیوتیک های مترونیدازول و ونکومایسین که گزینه های درمانی CDI محسوب می شوند، استفاده نمود. بروز و افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی یک چالش مهم بهداشتی می باشد و بررسی جامع و چندجانبه ای مقاومت با در نظر گرفتن منشاهای مختلف مقاومت در باکتری ها از اهمیت بسزایی برخوردار است.
بروز و افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی یک چالش مهم بهداشتی می باشد و بررسی جامع و چندجانبه مقاومت با در نظر گرفتن منشاهای مختلف مقاومت در باکتری ها از اهمیت به سزایی برخوردار است. نادیده انگاشتن حضور کلستریدیوم دیفیسیل در بالین و ناشناخته بودن وضعیت مقاومت سویه های بالینی آن و سویه های هایپرویرولانت متعلق به ریبوتایپ های خاص یک خطر جدی است چرا که بر اساس دسته بندی میکروارگانیسم ها از سوی CDC ،کلستریدیوم دیفیسیل یک threat Urgent محسوب می شود.
تاکنون مطالعات مختلفی در جهان که بصورت آزمایشگاهی بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های کلستریدیوم دیفیسیل را سنجیده باشد صورت گرفته است آما هیچ مطالعه متاآنالیزی بر روی این معضل تاکنون انجام نشده است، لذا بر آن شدیم که با انجام یک متاآنالیز همه مستندات را در کنار هم قرار داده تا تصویر دقیق تری از این مغضل در جهان ارائه نماییم. هدف از این بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های کلستریدیوم دیفیسیل در جهان و بررسی روند کلی آن به روش مرور سیستکاتیک و متآنالیز است.
     
نوع مطالعه: مرور سیستماتیک و متاآنالیزیس | موضوع پروپزال: میکروب شناسی پزشکی
دریافت: 1398/7/26 | پذیرش: 1398/9/19 | انتشار: 1399/9/10

ارسال نظر درباره این پروپزال : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به مجری اصلی


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سامانه جامع مدیریت اطلاعات تحقیقات، پژوهش و فناوری می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Technology and Research Information System

Designed & Developed by : Yektaweb