دوره 3، شماره 1 - ( بهار 1399 1399 )                   جلد 3 شماره 1 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ethics code: IR.Medilam.REC.1398.099

darvishi M, mohammadi M, eliassi P. Evaluation of Histopathological Changes of Oral Mucosa and salivary glands in Model of Demyelination (Multiple Sclerosis) in C57BL/6 Mouse. Journal title 2020; 3 (1)
درویشی مرضیه، محمدی مهرشاد، الیاسی پروین. بررسی تغییرات هیستوپاتولوژیک مخاط دهان و غدد بزاقی در موش نژاد C57BL/6 دمیلیناسیون (مدل مولتیپل اسکلروزیس). عنوان نشریه. 1399; 3 (1)

ایلام بانگنجاب دانشگاه علوم پزشکی ایلام
عوارض ناشی از بیماری و همچنین استفاده از داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی، ضد افسردگی ها و غیره منجر به بروز اختلالاتی می گردد. این داروها مستعد ابتلا به خونریزی های دهانی و به خصوص در معرض ابتلا به عفونت هستند. عوارض جانبی اصلی داروها در حفره دهان عبارتند از: استوماتیت، زخم، ژنژویت، کاندیدیازیس و برخی از عفونت های فرصت طلب دیگر (مانند هرپس سیمپلکس). دندانپزشکان نیز باید از اهمیت این بیماری در تشخیص، درمان و پیش آگهی برخی از ضایعات یا شرایط خاص آن آگاه باشند. از این رو در این مطالعه سعی می شود با ایجاد مدل مولتیپل اسکلروزیس به بررسی تغییرات مخاط دهان و غدد بزاقی پرداخت تا بتوان با مشکلات احتمالی این بیماری مقابله کرد.

نوع مطالعه: آزمایشگاهی | موضوع پروپزال: بافت و فیزیولوژی
دریافت: 1398/6/12 | پذیرش: 1398/7/3 | انتشار: 1399/7/22