دوره 1402، شماره 2 - ( تابستان 1402 1402 )                   جلد 1402 شماره 2 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ethics code: IR.MEDILAM.REC.1401.022

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Sahebi A, Hadavi M, mohamadi F, Ghomian Z. Prevalence of Workplace Violence types Against Health Care Workers During the COVID - 19: A Systematic Review and Meta-Analysis. Journal title 2023; 1402 (2)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1745-fa.html
صاحبی علی، هادوی مرضیه، محمدی فرهاد، قمیان زهره. شیوع انواع خشونت محل کار علیه کارکنان مراقبت بهداشتی در طول کووید 19: مرور سیستماتیک و متاآنالیز. عنوان نشریه. 1402; 1402 (2)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1745-fa.html


چکیده:   (798 مشاهده)
بر طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی (WHO)، خشونت محل کار  شامل تهدید، تجاوز و آزار کارکنان در شرایط مرتبط با کار خود و همچنین حین رفت و آمد به محل کار بوده است و موجب ایجاد چالش های واضح و آشکاری برای ایمنی، رفاه یا سلامتی آنها می شود. خشونت محل کار می تواند در هر سازمانی، علیه هر کسی و در هر زمانی رخ دهد اما بر علیه کارکنان مراقبت بهداشتی یک پدیده رایج و در حال افزایش است. بر طبق مطالعات انجام شده، بیش از نیمی از کارکنان مراقبت های بهداشتی در طول حرفه خود در معرض نوعی خشونت از جمله خشونت کلامی قرار می گیرند.
در طول پاندمیک کووید 19، کارکنان مراقبت بهداشتی در خط مقدم مبارزه با این بیماری بوده بنابراین در معرض خطراتی مانند ساعت کار طولانی، دیسترس روانی، خستگی و فرسودگی قرار دارند و همچنین آنها در هنگام درمان بیماران مبتلا به کووید-19 احساس ترس شدید، انگ و طرد شدن را تجربه می کنند. بنابراین کارکنان مراقبت بهداشتی پیامدهای فیزیولوژیکی و سایکولوژیکی متعددی در طول پاندمیک کووید 19 تجربه می کنند. همچنین بر طبق مطالعات انجام شده شایعترین دلایل خشونت بر علیه کارکنان مراقبت بهداشتی در طول کووید 19 شامل بی اعتمادی به HCW ها، مرگ بیماران COVID-19، امتناع بیمارستان ها از پذیرش بیماران COVID-19 به دلیل فضای محدود و سیاست های بیمارستان COVID-19 بود. نتایج بررسی ها نشان داد که تا الان یک مطالعه جامع در زمینه بررسی میزان WPV بر علیه HCW در طول کووید 19 انجام نشده است بنابراین نویسندگان این مطالعه تصمیم گرفتند که یک مطالعه مرور سیستماتیک و متاآنالیز به منظور بررسی میزان شیوع WPV بر علیه HCW در طول کووید 19 انجام دهند تا شاید نتایج مطالعه حاضر بتواند به عنوان یک منبع، اطلاعات مهمی برای برنامه ریزی مدیران حوزه سلامت فراهم نماید.
     
نوع مطالعه: مرور سیستماتیک و متاآنالیزیس | موضوع پروپزال: سایر....
دریافت: 1400/10/15 | پذیرش: 1401/3/10 | انتشار: 1402/6/10

ارسال نظر درباره این پروپزال : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به مجری اصلی


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سامانه جامع مدیریت اطلاعات تحقیقات، پژوهش و فناوری می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Technology and Research Information System

Designed & Developed by : Yektaweb