دوره 4، شماره 3 - ( پاییز 1400 1400 )                   جلد 4 شماره 3 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Veisani Y, Mohamadian F. Prevalence and rank sources of stress, coping skills and general health of people over 18 years –Ilam city 2017. Journal title 2021; 4 (3)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1644-fa.html
ویسانی یوسف، محمدیان فتح اله. تعیین شیوع و رتبه بندی عوامل استرس زا، مهارت های مقابله ای و سلامت عمومی جمعیت بالای 18 سال شهر ایلام در سال 1396. عنوان نشریه. 1400; 4 (3)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1644-fa.html

مرکز تحقیقات آسیب‌های روانی و اجتماعی، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
مطالعه ی حاضر به روش مقطعی با روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای و سیستماتیک بر روی 591 نفر از افراد بالای 18 سال در شهر ایلام و با استفاده از پرسشنامه هولمز و راهه (Rahe &  Holms)، پرسشنامه شاخص مقابله با شرایط پر استرس (CISS-21) و پرسشنامه سلامت عمومی (GHQ-28) انجام خواهد شد. روش نمونه گیری به این صورت که کل شهر ایلام به ده خوشه (10 مرکز بهداشتی درمانی شهری) تقسیم خواهند شد. از هر خوشه 40 خانوار به صورت تصادفی سیستماتیک انتخاب خواهند شد و از هر خانوار دو فرد بالای 18 سال مورد بررسی قرار می گیرند فرایند نمونه گیری تا زمان تکمیل شدن سهم خوشه ها از نمونه گیری ادامه پیدا خواهد کرد.

نوع مطالعه: مقطعی (Cross sectional) | موضوع پروپزال: سایر....
دریافت: 1397/7/14 | پذیرش: 1397/9/15 | انتشار: 1400/8/17