دوره 4، شماره 3 - ( پاییز 1400 1400 )                   جلد 4 شماره 3 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Sadeghifard N, Hatamilak M. Genetic Analysis of Multiple Drug-resistant Escherichia coli Isolates by Pulsed-field Gel Electrophoresis. Journal title 2021; 4 (3)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1642-fa.html
صادقی فرد نورخدا، حاتمی لک معصومه. آنالیز ژنتیکی جدایه های اشریشیا کلی با مقاومت چندگانه دارویی با روش پالس فیلد ژل الکتروفورزیس. عنوان نشریه. 1400; 4 (3)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1642-fa.html

مرکز تحقیقات میکروب شناسی بالینی، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
در این مطالعه برای آنالیز ژنتیکی سویه های اشریشیا کلی با مقاومت چندگانه دارویی از روش پالس فیلد ژل الکتروفورزیس PFGE)) استفاده می شود. پالس فیلد ژل الکتروفورزیسPFGE)) یکی از مفید ترین تحولات در اپیدمیولوژی مولکولی برای چند دهه گذشته و در حال حاضر به عنوان استاندارد طلایی برای تایپینگ مولکولی میکروارگانیسم ها در نظر گرفته می شود.
در این مطالعه سعی شده است به بررسی آنالیز ژنتیکی جدایه های اشریشیا کلی دارای مقاومت چندگانه دارویی و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و تعیین تایپ های آن پرداخته شود زیرا برای پیشگیری و کنترل عفونت ها و برای انتخاب درمان مناسب، بررسی آنالیز ژنتیکی و بررسی اپیدمیولوژیک منطقه ای جدایه های دارای مقاومت به داروها مورد نیاز است.انتروباکتریاسه به ویژه اشریشیا کلی شایع ترین علت ایجاد عفونت های بیمارستانی و اکتسابی از جامعه هستند. پیدایش و انتشار سویه های اشریشیاکلی دارای مقاومت چندگانه دارویی باعث پیچیده تر شدن درمان برای چندین عفونت شدید است.

نوع مطالعه: مقطعی (Cross sectional) | موضوع پروپزال: میکروب شناسی پزشکی
دریافت: 1400/7/12 | پذیرش: 1400/9/10 | انتشار: 1400/9/10