دوره 5، شماره 4 - ( زمستان 1401 1401 )                   جلد 5 شماره 4 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Tardeh S, Adibi A, Mozafari A A. Study the Prevalence of Suicidal Ideation and Suicidal Attempt during the COVID-19 pandemic: A Systematic Review and Meta-Analysis Study. Journal title 2023; 5 (4)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1530-fa.html
ترده سمیرا، ادیبی امیر، مظفری علی اشرف. بررسی شیوع ایده خودکشی و اقدام خودکشی طی بیماری همه گیر COVID-19: به روش مرور منظم و متاانالیز. عنوان نشریه. 1401; 5 (4)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1530-fa.html

دانشگاه علوم پزشکی
ویروس کرونا ویروس 2019 (COVID-19) یک بیماری عفونی جدید است که در اواخر سال 2019 در ووهان ، چین ظهور کرد و به سرعت در سراسر جهان گسترش یافت. همه گیری COVID-19 به طور جدی بر زندگی روزمره مردم سراسر جهان ، از جمله سلامت ، رفاه اقتصادی و تعاملات اجتماعی آنها تأثیر می گذارد. اپیدمی بیماری های واگیر ، به عنوان یک عامل اصلی فشارزا در زندگی در افراد و افراد اطراف ، می تواند تأثیرات زیادی بر سلامت روان داشته باشد. پیش بینی ناپذیری و عدم اطمینان از بیماری همه گیر COVID-19 ، ترس از عفونت و تغییرات محیطی مربوط به COVID-19 عوامل اصلی استرس زا هستند که باعث ایجاد مشکلات بهداشت روان می شوند. و برخی از عوامل ، از جمله آسیب اقتصادی اقتصادی ، حمایت اجتماعی ، افزایش فشار و بیکاری ، ممکن است با رفتارهای خودکشی مرتبط باشد.
رفتارهای خودکشی چند عاملی است و شامل تعاملات پیچیده ای بین عوامل بیولوژیکی و محیطی است. در میان آنها ، یک عامل اصلی خطر در علت ایده پردازی خودکشی ، یک فشار روانی زندگی نامطلوب است. گزارش های اولیه موج خودکشی در چندین مطالعه در مراحل مختلف شیوع همه گیری گزارش شده است
به عنوان یک بحران جدی شدید ، ایده های خودکشی و عوامل وابسته در جمعیت عمومی باید به طور سیستماتیک بررسی شود.
واژه‌های کلیدی: تفکر خودکشی، اقدام خودکشی، کووید19

نوع مطالعه: مرور سیستماتیک و متاآنالیزیس | موضوع پروپزال: روانپزشکی