دوره 5، شماره 1 - ( بهار 1401 1401 )                   جلد 5 شماره 1 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Aidi A, Karimi E, Bahmani M, hasan kaviar V. Analysis of Loranthus plant (Loranthus micranthus Linn.) (Herbivorous) by GC-SPME and HPLC-DAD methods and impact on inhibiting the growth and proliferation of Astinobacter pneumoniae, Staphylococcus aureus, and Pseudomonas aeruginosa. Journal title 2022; 5 (1)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1438-fa.html
ایدی علی، کریمی الهه، بهمنی محمود، حسن کاویار وهاب. آنالیز شیمیایی گیاه لورانتوس (Loranthus micranthus Linn.) (گیاه مخور) به روش های GC-SPME و HPLC-DAD تاثیرعصاره و اسانس آن بر روی مهار رشد و تکثیر استافیلوکوک اورئوس، استینوباکتر پنومونی و سودوموناس ائروزینوزا. عنوان نشریه. 1401; 5 (1)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1438-fa.html

دانشگاه علوم پزشکی
گسترش روز افزون مقاومت دارویی و آنتی بیوتیکی در بین باکتری ها سبب شده است تا توجه بیشتری به یافتن روش های دارویی از بروز مقاومت و نیز یافتن داروهای طبیعی، مناسب با عوارض جانبی کمتر معطوف گردد. گیاه لورانتوس از شهر ایلام در استان ایلام جمع آوری می شود و پس از خشک کردن برگ آن و اسانس و عصاره هیدروالکلی تهیه می گردد. ترکیبات شیمیایی اسانس و عصاره برگ گیاه لورانتوس به روش های HS-SPME، GC-MS و HPLC-DAD اندازه گیری می شود.
گیاهان دارویی به واسطه داشتن طیف وسیعی از ترکیبات زیستی فعال به عنوان یک منبع بالقوه از داروهای شیمی درمانی جدید مورد توجه ویژه هستند؛زیرا داروهای گیاهی به علت داشتن منشا طبیعی نسبت به داروهای شیمیایی دارای سازگاری بیشتری با ارگانیسم های زنده از جمله بدن انسان بوده و عوارض جانبی کمتری ایجاد می کنند. بنابراین با بررسی اثر ضد میکروبی این گیاه می توان در تجاری سازی و استفاده آن به صورت علمی گامی موثر برداشت.هدف از این مطالعه آنالیز گیاه لورانتوس و تاثیر اسانس گیاه لورانتوس(Loranthus micranthus Linn) بروی مهار رشد و تکثیر استافیلوکوک اورئوس، استینوباکتر پنومونی و سودوموناس ائروزینوزا می باشد.
واژه‌های کلیدی: آنالیز شیمیایی، لورانتوس، GC-MASS

نوع مطالعه: آزمایشگاهی | موضوع پروپزال: سایر....
دریافت: 1400/2/1 | پذیرش: 1400/2/25 | انتشار: 1401/3/29