دوره 3، شماره 4 - ( زمستان 1399 1399 )                   جلد 3 شماره 4 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ethics code: ir.medilam.rec.1396.3

Azadi A, Bastami M. The effect of fall preventive program on fear of falling, falling frequency, and quality of life of the elderly nursing homes residents in Khoram Abad and Ilam cites. Journal title 2021; 3 (4)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1333-fa.html
آزادی آرمان، بستامی معصومه. بررسی تاثیر برنامه پیشگیرانه بر شدت ترس از زمین خوردن، دفعات وقوع زمین خوردن و کیفیت زندگی سالمندان ساکن در خانه سالمندان شهرهای ایلام و خرم آباد. عنوان نشریه. 1399; 3 (4)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1333-fa.html

گروه آموزشی پرستاری، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
چکیده:   (1932 مشاهده)
با افزایش سن و افت تدریجی کارکرد دستگاههای مختلف بدن ، تغییرات زیادی در وضعیت سلامتی فردایجاد شده و شرایط را برای بروز مشکلات سلامتی مختلف فراهم می کند. یکی از شایعترین مشکلات افراد سالمند زمین خوردن است که خود زمینه ایجاد سایر مشکلات سلامتی برای سالمندان را ایجاد می کند. تقریبا ً یک سوم افراد بالای 65 سال حد اقل یک بار در سال زمین می خورند که این میزان با افزایش سن بیشتر می شود .  علی رغم مطالعات انجام شده در خارج از کشور در زمینه مداخلات پیشگیرانه در خصوص سقوط سالمندان، مطالعات انجام شده در کشور در این خصوص محدود می باشد. همچنین با توجه به شیوع بالای سقوط در سالمندان ذکر شده در متون و نیز عوارض ناشی از ناشی از آن بر سلامتی و کیفیت زندگی سالمندان انجام چنین مطالعاتی ضروری به نظر می رسد. لذا این مطالعه با هدف تعیین تاثیر برنامه پیشگیرانه از زمین خوردن   بر  شدت ترس از زمین خوردن ، دفعات وقوع زمین خوردن  و کیفیت زندگی سالمندان  ساکن خانه سالمندان صدیق  شهر خرم آباد  انجام خواهد شد .

نوع مطالعه: سایر...... | موضوع پروپزال: بهداشت و پرستاری
دریافت: 1395/11/1 | پذیرش: 1395/12/22 | انتشار: 1399/12/10