دوره 3، شماره 4 - ( زمستان 1399 1399 )                   جلد 3 شماره 4 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Veisani Y, Mohamadian F. The Investigating of relationship between anxiety and depression in Internet addiction in 13-18 years old adolescents in Ilam- 2017. Journal title 2021; 3 (4)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1313-fa.html
ویسانی یوسف، محمدیان فتح اله. بررسی ارتباط اضطراب و افسردگی و اعتیاد به اینترنت در نوجوانان 18-13 ساله شهر ایلام- سال 1397. عنوان نشریه. 1399; 3 (4)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1313-fa.html

مرکز تحقیقات آسیب‌های روانی و اجتماعی، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
نتایج حاصل از مطالعه ها در ایران نشان دهند افزایش روزانه تعداد کاربران اینترنت است همچنین استفاده از شبکه های اجتماعی، سایت های خرید آنلاین فراگیر شده است درنتیجه زمینه برای افزایش بروز اعتیاد به اینترنت افزوده شده است. با این وجود هنوز عوامل خطر مرتبط با اعتیاد به اینترنت به خوبی شناخته نشده اند. بیشتر مطالعه ی صورت گرفته در بررسی عوامل در کشورهای غربی انجام شده  است بعلاوه بسیاری از عوامل خطر در مدرسه مانند روابط دانش آموزان با همکلاسیها، معلمان و اولیای مدرسه که ممکن است بر میزان استفاده از اینترنت تاثیر داشته باشند کمتر مورد بررسی قرار گرفته اند. اضطراب و افسردگی از اختلال های شایع در نوجوانان است که ممکن است با میزان استفاده از اینترنت رابطه مستقیم داشته باشد همچنین تاثیر متغیرهای اقتصادی اجتماعی نیاز به بررسی بیشتر دارد بنابر این با توجه به دلایل ذکر شده مطالعه حاضر به منظور تعیین میزان اعتیاد به اینتر نت در دانش آموزان 18-13 ساله ساکن شهر ایلام و بررسی عوامل موثر در بروز اعتیاد به اینترنت شامل اختلال های افسردگی و اضطراب طراحی شده است.

نوع مطالعه: مقطعی (Cross sectional) | موضوع پروپزال: سایر....
دریافت: 1397/8/15 | پذیرش: 1397/10/15 | انتشار: 1399/10/29