دوره 1402، شماره 1 - ( بهار 1402 1402 )                   جلد 1402 شماره 1 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ethics code: w

Roshanfekr R, Ghiasi F. Assessing the level of knowledge of operating room staff and anesthesia of hospitals affiliated to Ilam University of Medical Sciences about fire sources and ways to prevent and control fire in the operating room. Journal title 2023; 1402 (1)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1227-fa.html
روشن فکر رعنا، قیاسی فاطمه. بررسی میزان آگاهی پرسنل هوشبری و اتاق عمل نسبت به منابع حریق و راههای پیشگیری و کنترل ان در بیمارستانهای آموزشی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایلام. عنوان نشریه. 1402; 1402 (1)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1227-fa.html

ایلام استفاده میشود که به صورت آگاهانه و داوطلبانه در پاسخ به پرسشنامه شرکت میکنند ودر هر زمان این اختیار را دارند که از پاسخدهی به این پرسشنامه  انصراف دهند.پرسشنامه ی مورد استفاده یک پرسشنامه ی دموگرافیک و پرسش نامه محقق ساخته است. برای تایید پایایی سوالات پرسشنامه تعداد 20 پرسشنامه در اختیار 20 نفر از جامعه ی آماری این مطالعه، قرار داده خواهد شد. پس از پاسخگویی،نمره دهی به هر پرسشنامه صورت می گیرد. پس از گذشت یک هفته، مجددا 20 پرسشنامه ی تکمیل نشده، در اختیار همان افراد قرار خواهد گرفت و از آنان خواسته می شود مجددا به سوالات پرسشنامه پاسخ دهند و سپس نمره دهی به پرسشنامه ها مجددا انجام خواهد شد. در صورت نداشتن اختلاف زیاد با نمره ی قبلی برای هرفرد، پایایی پرسشنامه مورد تایید خواهد بود‌. شاخص پایایی این پرسشنامه با شاخص آلفای کرونباخ مورد تایید قرار گرفت.و برای روایی پرسشنامه از  شاخص اعتبار محتوا استفاده میشود به طوریکه پرسشنامه در اختیار ده نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام قرار خواهد گرفت و از ایشان در خواست میشود تا میزان وضوح،جامعیت و مرتبط بودن سوالات پرسشنامه را مشخص کنند. در قسمت ابتدایی پرسشنامه سوالاتی در خصوص اطلاعات دموگرافیک داوطلبین مطرح خواهد شد وقسمت دوم  دارای سوالاتی در خصوص سطح آگاهی این پرسنل نسبت به منابع حریق وشرایط شکل گیری حریق در اتاق عمل است و قسمت سوم پرسشنامه دارای سوالاتی در مورد عملکرد آنان حین وقوع این حادثه میباشد  .نمرات حاصل از هر بخش به طور جداگانه محاسبه خواهد شد وبرای نتیجه گیری نهایی از میانگین امتیازات پرسنل استفاده خواهد شد و در پایان مطالعه مشخص خواهد شد که پرسنل در کدام حیطه از موضوع مورد مطالعه(دانش و عملکرد) از ضعف بیشتری برخوردار هستند .
واژه‌های کلیدی: آگاهی، حریق، کنترل، منبع

نوع مطالعه: مقطعی (Cross sectional) | موضوع پروپزال: سایر....
دریافت: 1399/7/27 | پذیرش: 1402/3/10 | انتشار: 1402/3/10