دوره 5، شماره 3 - ( پاییز 1401 1401 )                   جلد 5 شماره 3 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Jamshidbeigi Y, Mozafari A, Kalvandi G, Kafashian M, Kenarkoohi A, Nazari A et al . 1. Title: Determine the consequences of delay in referring to the hospital in patients with Covid 19 in Shahid Mostafa Khomeini Hospital of Ilam Province. Journal title 2022; 5 (3)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1175-fa.html
جمشیدبیگی یوسف، مظفری علی اشرف، کلوندی غلامرضا، کفاشیان محمدرضا، کنارکوهی عذرا، نظری علی و همکاران.. بررسی پیامدهای تاخیر در مراجعه به بیمارستان شهید مصطفی خمینی (ره) ایلام در بیماران کووید۱۹. عنوان نشریه. 1401; 5 (3)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1175-fa.html

گروه آموزشی هوشبری، دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
این پژوهش نوعی مطالعه کوهورت گذشته نگر می باشد که در آن از اطلاعات ثبت شده رجیستری بیماران کووید ۱۹ بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام استفاده خواهد شد.
در این مطالعه در بازه زمانی اول اسفند ماه ۱۳۹۸ تا آخر آذر ماه ۱۳۹۹ پرونده بیماران مبتلا به کویید ۱۹ مراجعه کننده به بیمارستان شهید مصطفی خمینی(ره) مورد بررسی قرار خواهد گرفت. منابع اولیه ثبت شامل پرونده بیماران در بیمارستان شامل مشخصات چک لیست تهیه شده از اطلاعات دموگرافیک، علایم بالینی، سابقه ی پزشکی بیمار، سابقه مواجهه، وضعیت شغلی، اطلاعات آزمایشگاهی و رادیولوژیک، عوارض بیماری حین بستری، شدت بیماری بر اساس نیاز به بخش بستری و دیگر فاکتورهای جمع آوری شده از پرونده بیماران می‌باشد. با توجه به اینکه متغیر اصلی ما مدت زمان تاخیر در مراجعه بر حسب روز می باشد، لذا هدف این مطالعه تعیین تاثیر این متغیر بر مرگ و میر، طول زمان بستری، شدت علایم ریوی، و نیاز به مراقبت ویژه با استفاده از مدل های رگرسیون کمی و لوجیستیک می باشد. خطر نسبی و نسبت شانس برای محاسبه خطر عوامل مختلف در نرم افزار استتا 15 محاسبه شده، و سطح  خطای 0.05 درصد برای متغیرهای مختلف در آنالیز تک متغیره، جهت ورود در مدل نهایی و چند متغیره استفاده خواهد شد.
واژه‌های کلیدی: تاخیر در مراجعه، پیامد، کووید19

نوع مطالعه: کوهورت | موضوع پروپزال: عمومي