دوره 1402، شماره 4 - ( زمستان 1402 1402 )                   جلد 1402 شماره 4 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

nazari E. Evaluation of mental health programs in health houses and comprehensive health center converged by Ilam University of Medical Sciences in 2020. Journal title 2023; 1402 (4)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1124-fa.html
نظری احسان. ارزشیابی برنامه سلامت روان در مراکز جامع سلامت و خانه های بهداشت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام در سال 1399. عنوان نشریه. 1402; 1402 (4)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1124-fa.html

دانشگاه علوم پزشکی
سلامت روان به عنوان یکی از ارکان سلامتی و لازمه یک زندگی مفید، موثر و رضایت¬بخش فردی است و نقش مهمی در تضمین پویایی و کارآمدی هر جامعه ایفا می کند. در سالهای اخیر توجه به بهداشت روانی در کشور ابعاد تازه ای یافته است. از جمله طرح مطالعاتی تدوین سند سیاست ارتقای سلامت روان  جامعه (1394-1390)  مدیران، سیاست گذاران و خبرگان را به توجه بیشتر به موضوع پراهمیت سلامت روان در جامعه رهنمون نموده است. بویژه با توجه به نیاز روز افزون ساکنین مراکز روستایی و نقاط کم جمعیت به خدمات بهداشت روانی؛ در کشور برنامه های سودمندی برای زیر پوشش قراردادن این افراد از نظر ارائه خدمات یادشده صورت گرفته است.
از جمله اقدامات انجام شده، برنامه ادغام ارائه خدمات بهداشت روان در نظام مراقبتهای اولیه است. در حال حاضر بخش گسترده ای از مناطق دور و نزدیک کشور تحت پوشش این برنامه قرار دارند. یکی از جنبه های مهم برنامه ریزی جامع خدمات بهداشت روانی؛ ارزشیابی ارائه خدمات می باشد. لذا به جهت اهمیت و ضرورت بررسی برنامه های اجرا شده در استان ایلام؛ لذا جهت آگاهی از وضعیت اجرای این برنامه، ضرورت دارد تا مطالعاتی در زمینه ارزشیابی برنامه بهداشت روانی و میزان موفقیت برنامه در رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده با تاکید بر ارزشیابی کیفی خدمات ارائه شده صورت گیرد.
متن کامل [DOCX 91 kb]   (1 دریافت)
نوع مطالعه: سایر...... | موضوع پروپزال: روانپزشکی
دریافت: 1399/4/30 | پذیرش: 1399/10/29 | انتشار: 1402/10/10