دوره 4، شماره 3 - ( پاییز 1400 1400 )                   جلد 4 شماره 3 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

bahmani nezhad P, Ghafourian S, Badakhsh B, Sadeghifard N, Kouhsari E. Evaluation the antibiotic resistance pattern and persister cells in Helicobacter pylori collected from patients referring to Mostafa Khomeini hospital, Ilam, Iran and determination the recurrent of infection.. Journal title 2021; 4 (3)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1025-fa.html
بهمنی نژاد پروین، غفوریان سبحان، بدخش بهزاد، صادقی فرد نورخدا، کوهساری ابراهیم. بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی و میزان سلول های پایدار در بین ایزوله های هلیکو باکتر پیلوری جدا شده از بیماران بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام وتعیین عود عفونت در بیماران. عنوان نشریه. 1400; 4 (3)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1025-fa.html

مرکز تحقیقات میکروب شناسی بالینی، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
نمونه های بالینی هلیکوباکتر پیلوری از نمونه بیوپسی توسط پزشک متخصص از بیماران با علائم بیماری های گوارشی فوقانی از ناحیه آنتروم معده از بیماران مراجعه کننده به مطب پزشکان که به طور معمول تحت آندوسکوپی گوارشی – معدی قرار گرفته اند ،جمع آوری می شود  سپس نمونه ها در محیط انتقالی BHI broth می باشند و  به آزمایشگاه منتقل و هموژنیزه می شوند.سپس کشت بر روی محیط اسکیرو در شرایط میکروآئروفیلیک انجام می شود وانکوبه می کنیم در مرحله بعد جهت شناسایی هلیکو باکتر پیلوری از تست های تاییدی اوره آز. اکسیداز وکاتالازاستفاده می کنیم سپس تعیین مقاومت به کلاریترومایسین، تتراسیکلین، آموکسی سیلین و مترونیدازول با استفاده از روش دیسک دیفیوژن  انجام می شودو در ادامه از نمونه های حساس ، بررسی پرسیستر با روش لیزوزیم و تایید با بررسی 5 برابر MIC   انجام خواهد شد.بعد از آن استخراج DNA انجام می دهیم وجهت مشخص نمودن وجود هلیکو باکتر پیلوری تکثیر ژن های ureA  با استفاده از واکنش زنجیره پلیمراز انجام می گیرد، درنهایت فالوآپ بیمارانی که پرسیستر دارند  را به دوصورت درمان در invitro  وinvivo   تحت درمان با آنتی  بیوتیک های  تتراسایکلین وآمینوگلیکوزیدهای اضافه شده به درمان انجام خواهد گرفت.

نوع مطالعه: مورد- شاهدی گذشته نگر | موضوع پروپزال: میکروب شناسی پزشکی
دریافت: 1399/3/3 | پذیرش: 1399/5/5 | انتشار: 1400/6/10