دوره 3، شماره 3 - ( پاییز 1399 1399 )                   جلد 3 شماره 3 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Kenarkoohi A, Mirzaee S A, Amarlouie A, Bastani E, Pakzad I, Noorimotlagh Z, et al . The investigation of hospital indoor air viral quality in order to the detection of SARS-CoV-2 (Covid-19) virus. Journal title 2020; 3 (3)
کنارکوهی عذرا، میرزایی سید عباس، عمارلوئی علی، باستانی الهام، پاکزاد ایرج، نوری مطلق زهرا، و همکاران.. بررسی کیفیت ویروسی هوای داخل ساختمان بیمارستان به منظور شناسایی ویروس SARS-CoV-2 (Covid-19). عنوان نشریه. 1399; 3 (3)

دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
چکیده:   (2042 مشاهده)
  1. خلاصه ضرورت اجرای طرح:
کرونا ویروس جدید انسانی که به نام سندروم تنفسی حاد شدید ۲ (Severe acute respiratory syndrome coronavirus 2(SARS-CoV-2) )شناخته می شود اولین بار در ووهان چین در اواخر سال ۲۰۱۹ میلادی شناسایی شد. و پس از آن بطور سریعی در ۲۱۰کشور در سراسر جهان چه کشورهای توسعه یافته و چه کشورهای در حال توسعه گسترش یافت. کورونا ویروس ها یکی از اصلی ترین پاتوژن هایی هستند که مجاری تنفسی انسان را مورد هدف قرار می دهند و تا به امروز مسئول بیش از 15 درصد از سرماخوردگی های معمول در انسان بوده اند. شیوع های قبلی این خانواده ویروسی شامل سندروم حاد تنفسی SARS-CoV و سندروم تنفسی حاد خاورمیانه (MERS)-CoV که قبلا به عنوان عواملی که سلامت عمومی را تهدید کرده بود شناخته شده بودند. در اواخر ماه دسامبر 2019 مجموعه ای از بیماران با پنومونی با یک عامل ناشناخته در بیمارستان بستری شدند. این بیماران از لحاظ اپیدمیولوژیکی با بازار فروش غذاهای دریایی در شهر ووهان و استان هوبی چین مرتبط بودند. اولین گزارش پیش بینی شروع پتانسیل شیوع کورونا ویروس ها مربوط به کورونا ویروس جدید 2019 ( که به وسیله سازمان بهداشت جهانی COVID-19 نامگذاری شد در 11 فوریه  2020 بود). با توجه به گستردگی شیوع بیماری ویروس COVID-19 در سراسر جهان و میزان مرگ و میر و ابتلا بسیار بالای این بیماری، محققان مختلف در سراسر جهان به دنبال بررسی قابلیت انتقال از مسیرهای مختلف از جمله از طریق آب و هوا و فاضلاب و... این بیماری در بین افراد هستند. بنابراین مطالعه راههای احتمالی انتقال این بیماری برای جلوگیری از انتشار بیشتر این بیماری بسیار حائز اهمیت خواهد بود. بنابراین هدف از این مطالعه بررسی کیفیت ویروسی هوای داخل ساختمان بیمارستان برای شناسایی  ویروس SARS-CoV-2 (Covid-19)  می باشد.

نوع مطالعه: مقطعی (Cross sectional) | موضوع پروپزال: میکروب شناسی پزشکی
دریافت: 1399/1/12 | پذیرش: 1399/2/20 | انتشار: 1399/9/10