دوره 2، شماره 3 - ( پاییز 1398 1398 )                   جلد 2 شماره 3 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Sharifi A. Comparison of the Effects of Oral Arnebia Euchroma and Oral ANGIPARS on Wounds in Diabetic Rats. Journal title 2019; 2 (3)
شریفی علی. بررسی عصاره خوراکی و موضعی گیاه آرنبیا یوکروما بر روی زخم رت دیابتی و مقایسه آن انرژی پارس خوراکی و موضعی. عنوان نشریه. 1398; 2 (3)

گروه آموزشی داخلی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
چکیده:   (1913 مشاهده)
کمبود متخصصین طب سنتی واستفاده غیر علمی از گیاهان به عنوان درمان گاها میتواند آسیب جبران ناپذیر ایجاد کند .از طرفی وجود تجربیا تبومی میتواند زمینه مناسبی برای تحقیق درمورد ترکیبات دارویی با منشاء گیاهی باشد.
مهم ترین یافته :
 در این مطالعه که با الهام از تجربه گذشتگان برروی موشهای دیابتی با استفاده از عصاره ریشه گیاه آرنبیا یو کروما (از خانواده گل گاوزبان )، نتایج حاکی از اثربخشی بیشتر آن در مقایسه با محصولات مشابه موجود دربازار ایران همچون آنژیپارس خوراکی و  موضعی بود.
 پیشنهاد برای کاربرد نتایج:
با توجه به شیوع روزافزون دیابت و زخم دیابتی تولید محصولات جدید خصوصا با ترکیبات گیاهی بومی می تواند علاوه بر کمک به بیماران در جهت اعتلای علمی کشور مفید و موثر واقع گردد. توصیه می شود با مطالعه این ترکیب در مدل انسانی تاسیس شرکت دانش بنیان در جهت اعتلای دانشگاه و استفاده از منابع علمی بومی گام برداشت.

نوع مطالعه: مقطعی (Cross sectional) | موضوع پروپزال: عمومي
دریافت: 1397/7/1 | پذیرش: 1397/8/5 | انتشار: 1398/8/24