دوره 2، شماره 3 - ( پاییز 1398 1398 )                   جلد 2 شماره 3 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Tavan H, Valizadeh R, Sayehmiri K, Shohani M. Epidemiology of self-immolation in iran:systematic review and meta-analysis. Journal title 2019; 2 (3)
توان حامد، ولیزاده رضا، سایه میری کورش، شوهانی معصومه. بررسی اپیدمیولوژی خودسوزی در ایران مرور سیستماتیک و متا آنالیز. عنوان نشریه. 1398; 2 (3)

دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
چکیده:   (1913 مشاهده)
روش های خودکشی در کشورهای مختلف بر اساس فرهنگ ، نمادها ، نمادها و دین متفاوت است. خودکشی موفق به معنای بدست آوردن روح او و اگر منجر به مرگ شود. خودکشی یکی از مشکلات روانی اجتماعی است و باعث عصبانیت آن می شود (خودکشی در گروه سنی 15 تا 44 سال شایع است و چهارمین علت اصلی مرگ و ششمین علت اصلی ناتوانی در جهان است. از آنجا که آمار دقیقی از علل خودسوزی در ایران وجود ندارد و میزان بروز آن در مناطق مختلف متفاوت است ، بنابراین درک این عوامل می تواند جامعه پزشکی را در برنامه ریزی برای کاهش مالی ضروری سازد. با توجه به مطالعات متعدد در مورد انواع خودسوزی در ایران و برای تأیید نتایج این مطالعات ، یک مطالعه متاآنالیز لازم است تا از سطح برنامه ریزان و محققان در این زمینه دقیق و معتبر باشد. هدف از این مطالعه بررسی علل خودسوزی در ایران از طریق مرور سیستماتیک و روشهای فراتحلیل است.

نوع مطالعه: مقطعی (Cross sectional) | موضوع پروپزال: عمومي
دریافت: 1397/11/1 | پذیرش: 1397/12/8 | انتشار: 1398/8/10