دوره 1402، شماره 2 - ( تابستان 1402 1402 )                   جلد 1402 شماره 2 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ghiasi F. causes of anesthesia students and operating room students anxiety before entering the osce test. Journal title 2023; 1402 (2)
قیاسی فاطمه. بررسی علل اضطراب دانشجویان هوشبری و اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی ایلام قبل از ورود به آزمون آسکی OSCE. عنوان نشریه. 1402; 1402 (2)

گروه آموزشی هوشبری، دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
آزمون بالینی ساختار یافته عینی OSCE ( objective structured clinical examinations ) یکی از شیوه های ارزشیابی است که طی سال های اخیر ، در رشته های پزشکی و پیراپزشکی مورد استفاده قرار گرفته است. در واقع آسکی یک ابزار ارزیابی بر پایه عینی و استاندارد بودن است که در آن آزمون‌شوندگان در چرخه ای از ایستگاه ها با زمان ثابت و محدود گردش می کنند و در یک محیط شبیه سازی شده عملکرد آنان مورد ارزیابی قرار میگیرد. برخی مطالعات نشان داده اند که یکی از شایع ترین مشکلات این آزمون ایجاد ترس و اضطراب در دانشجویان است که این اضطراب منجر به کاهش توانایی مقابله با موقعیت امتحان می شود. لذا ضروری است که علل و عوامل ایجاد کننده این اضطراب در دانشجویان ، مورد شناخت و بررسی قرار گیرد.
واژه‌های کلیدی: اضطراب _ آزمون آسکی (OSCE)

نوع مطالعه: مقطعی (Cross sectional) | موضوع پروپزال: سایر....
دریافت: 1398/8/16 | پذیرش: 1398/9/3 | انتشار: 1400/8/15