Volume 3, Issue 1 (5-2020)                   2020, 3(1): 0-0 | Back to browse issues page

XML Persian Abstract Print

sharifi M, Amraei M, nasrin S. Design and Install Research incentive system for Ilam University of Medical Sciences. Journal title 2020; 3 (1)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-610-en.html
Abstract:   (58 Views)
در ابتدا در مورد وجود سامانه ای الکترونیک برای ثبت مستندات و اطلاعات کتابشناختی مقالات دانشگاه نیاز سنجی به عمل آمد و کارشناسان حوزه پژوهش و همچنین اعضای محترم هیئت علمی ضرورت وجود این سامانه را تایید کردند، بعد از نیاز سنجی، فرمول تشویقی پژوهش از کارکنان معاونت پژوهشی گرفته شد و بعد از تحلیل فرمول، مقدمات طراحی سامانه شروع شد.
نحوه برنامه نویسی کاملا به صورت واکنش گرا می باشد و بعبارتی با توجه به اندازه صفحه نمایش کاربر، نسخه مخصوص کاربر نمایش داده می­شود که این ویژگی در کاربرپسند بودن یک سامانه بسیار مهم می باشد که طراحی این سامانه مورد توجه و تایید قرار گرفت.
یکی از مهمترین اجزای این سامانه اطلاعاتی است که توسط کاربران وارد می­شود و تمام عملیات ها بر روی این اطلاعات ورودی صورت می­گیرد و اگر این اطلاعات معتبر نباشد سامانه به درستی کار نخواهد کرد. به همین دلیل تمام اطلاعاتی که کاربر وارد میکند اعتبار سنجی می شود. منظور از اعتبار سنجی این است که آیا اطلاعاتی که کاربر وارد کرده است با مقادیر مورد انتظار ما همخوانی دارد یا خیر. اعتبار سنجی به دو صورت قابل انجام است؛ سمت سرور و سمت کاربر که هردو مزایای خود را دارد. در طراحی این سامانه از هر دونوع اعتبار سنجی استفاده شده است. مثلا موقع ثبت نام فیلدهای کدملی و موبایل و ایمیل و ... در سمت کاربر(توسط مرورگر و جاوا اسکریپت) اعتبارسنجی می شود ولی به این اعتبار سنجی اکتفا نشده و ممکن است کاربر جاوا را در مروگر غیرفعال کرده باشد. در نتیجه در سمت سرور هم اعتبار سنجی نیز صورت گرفته و اطلاعات وارد شده توسط کاربر نیز بررسی می­شود.
زبان برنامه نویسی سمت سرور PHP می باشد و همچنین از زبان جاوا و فناوری آژاکس نیز در طراحی استفاده شده است. مثلا در فرم ثبت نام کاربر اگر کد ملی وارد شده تکراری باشد به صورت برخط به کابر پیغام می دهد که این کد ملی تکراری می باشد.
برای مدیریت پایگاه داده از نرم افزار مدیریت پایگاه داده MySql استفاده شده است.
4-1-1: فرمول ها و اجزا مورد نیاز
4-1-2:  واکنش های شیمیایی یا فرایندهای بیولوژِیک و مراحل خالص سازی
4-1-3: نمودارها (در صورت لزوم) وتوصیف آنها
4-1-4: آنالیزهای کمی، کیفی و تست های تایید ماهیت محصول داروئی و روش‌های معتبر سازی
Keywords: Research, incentive, system

Received: 2019/10/23 | Accepted: 2020/03/4 | Published: 2020/11/2

Add your comments about this proposal : Your username or Email:

Send email to the proposal executer

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.