دوره 1402، شماره 4 - ( زمستان 1402 1402 )                   جلد 1402 شماره 4 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ethics code: IR.MEDILAM.REC.1399.116

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mazloomi S. Synthesis of organic-metal frameworks adsorbents and evaluation of their effectiveness in removing organic pollutants (antibiotics and color compositions) from aqueous solutions (study of isotherm studies, kinetics, thermodynamics and regeneration). Journal title 2023; 1402 (4)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-394-fa.html
مظلومی سجاد. سنتز جاذب های چارچوب آلی- فلزی و ارزیابی کارایی آنها در حذف آلاینده های آلی (آنتی بیوتیک و ترکیبات رنگی) از محلول های آبی (مطالعه ایزوترم، کینتیک، ترمودینامیک و احیاء). عنوان نشریه. 1402; 1402 (4)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-394-fa.html


گروه آموزشی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
چکیده:   (174 مشاهده)
فرآیند جذب به عنوان یکی از امیدبخش ترین فرآیندهای تصفیه آب مطرح است این مسئله به دلیل قابلیت های منحصر به فرد این فرآیند از جمله قابلیت احیای جاذب و همچنین به واسطه دسترسی و فراوانی مواد جاذب و قابلیت استفاده از آنها در مناطق دور افتاده و نیز سادگی طراحی و بهره برداری آن و غیره می باشد. دانشمندان در طول سال های اخیر تلاش های زیادی در زمینه توسعه جاذبه هایی با ویژگیهایی از جمله سطح ویژه بالا، تخلخل بالا، قابلیت اصلاح پذیری و ظرفیت بالا برای آلاینده‌های هدف و همچنین انتخاب گری داشته اند. جاذب‌های آلی – فلزی نسل جدید ترکیبات متخلخل هیبریدی می باشند که با هدف بهره گیری همزمان از قابلیت های مواد آلی و معدنی متخلخل توسعه پیدا کرده اند. این ترکیبات به دلیل قابلیت های منحصر به فرد خود بویژه در مورد سطح ویژه، تخلخل، قابلیت مهندسی ساختار حین و پس از سنتز و غیره، توجه بسیار زیادی از محققین را در طی سالهای اخیر به خود معطوف نموده و این خواص سبب شده تا به عنوان یک ماده ایده آل برای جذب آلاینده ها مطرح گردند.
مترونیدازول با خاصیت ضدالتهابی و آنتی باکتریایی یکی از پرکاربردترین آنتی بیوتیک های جهان می باشد. این آنتی بیوتیک جزء دسته نیتروایمیدازول بوده و به دلیل آسیب به DNA و لنفوسیت ها، دارای پتانسیل سرطان زایی و جهش زایی برای انسان می باشد. آژانس بین المللی تحقیق بر روی سرطان (IARC) جهش زایی و ژنوتوکسیک بودن مترونیدازول را بر روی سلول های انسانی و سرطان زایی آن برای حیوانات را گزارش نموده است. رنگ ها به واسطه مقاومت به تجزیه بیولوژیکی و با توجه به مخاطرات بهداشتی در فاضلاب صنایع به عنوان یک معضل به شمار آمده و این مساله توجه بسیاری از محققین را به خود معطوف نموه است. کاربرد وسیع ترکیبات رنگی راکتیو به ویژه در صنایغ غذایی و مواد آرایشی و بهداشتی سبب شد تا مطالعه حاضر به بررسی قابلیت حذف این ترکیبات توسط ابرجاذب های چارچوب های آلی فلزی پرداخته شود.
متن کامل [DOCX 268 kb]   (1 دریافت)    
نوع مطالعه: آزمایشگاهی | موضوع پروپزال: علوم بهداشتی
دریافت: 1398/3/11 | پذیرش: 1399/5/5 | انتشار: 1402/10/10

ارسال نظر درباره این پروپزال : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به مجری اصلی


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سامانه جامع مدیریت اطلاعات تحقیقات، پژوهش و فناوری می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Technology and Research Information System

Designed & Developed by : Yektaweb