دوره 1402، شماره 2 - ( تابستان 1402 1402 )                   جلد 1402 شماره 2 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

safari S, Taghinejad H, Azami S, Seidkhani H. Effects of Nutritional Health Education Based on BASNEF Model on Nutritional Behaviors of Families Living With Elderly at the City of Ilam in 2019. Journal title 2023; 1402 (2)
صفری شهین، تقی نژاد حمید، اعظمی ساناز، صیدخانی حسین. بررسی تأثیر آموزش بهداشت تغذیه ای مبتنی بر مدل بزنف بر رفتارهای تغذیه ای خانواده های دارای سالمند شهر ایلام در سال 1398. عنوان نشریه. 1402; 1402 (2)

گروه آموزشی پرستاری، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
نحوه اجرای طرح به این صورت خواهد بود که پس از انتخاب دو گروه آزمون وکنترل به صورت تصادفی، پرسشنامه تدوین شده توسط محقق بین افراد مورد  بررسی توزیع خواهد شد  و اطلاعات اولیه دریافت می گردد  .سپس محتوای آموزشی بر اساس آنالیز نتایج حاصل از پیش آزمون و بر اساس نیازهای آموزشی تعیین خواهد شد.  روش آموزش به صورت سخنرانی در قالب 3 جلسه ی 60 دقیقه ای خواهد بود که طی کارگاه 3روزه انجام خواهد گرفت و در پایان مطالب آموزشی به صورت  کتابچه آموزشی در اختیار گروه آزمون قرار داده می شود.برای گروه کنترل هیچ گونه کلاس آموزشی برگزار نخواهد شد، ولی برای رعایت ملاحظات اخلاقی پس از پایان پژوهش ، مطالب آموزشی به صورت کتابچه آموزشی  در اختیار گروه کنترل نیز قرار داده می شود. 4هفته پس از اجرای برنامه آموزشی، مجدداً پرسشنامه ها توسط دو گروه آزمون و کنترل تکمیل خواهد شد و در نهایت داده های حاصل از دو گروه در مرحله قبل و 4 هفته بعد از مداخله آموزشی کدبندی، آنالیز و با هم مقایسه خواهند شد.
واژه‌های کلیدی: سالمندی، بهداشت تغذیه، مدل بزنف

نوع مطالعه: پژوهش در آموزش | موضوع پروپزال: بهداشت و پرستاری