دوره 1، شماره 4 - ( زمستان 97 1397 )                   جلد 1 شماره 4 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Mazloomi S, Amarlouie A, Nourmoradi H. Evaluation of phosphate removal from aqueous solution using metal organic framework; isotherm, kinetic and thermodynamic study. Journal title 2019; 1 (4)
مظلومی سجاد، عمارلوئی علی، نورمرادی حشمت اله. بررسی کارایی جاذب چارچوب آلی فلزی زئولیتیک ایمیدازولیت فریم ورک در حذف فسفات از محلولهای آبی. عنوان نشریه. 1397; 1 (4)

گروه آموزشی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
چکیده:   (1994 مشاهده)
فرآیند جذب به عنوان یکی از امیدبخش ترین فرآیندهای تصفیه آب مطرح است این مسئله به دلیل قابلیت های منحصر به فرد این فرآیند از جمله قابلیت احیای جاذب و همچنین به واسطه دسترسی و فراوانی مواد جاذب و قابلیت استفاده از آنها در مناطق دور افتاده و نیز سادگی طراحی و بهره برداری آن و غیره می باشد. دانشمندان در طول سال های اخیر تلاش های زیادی در زمینه توسعه جاذبه هایی با ویژگیهایی از جمله سطح ویژه بالا، تخلخل بالا، قابلیت اصلاح پذیری و ظرفیت بالا برای آلاینده‌های هدف و همچنین انتخاب گری داشته اند. جاذب‌های آلی فلزی نسل جدید ترکیبات متخلخل هیبریدی می باشند که با هدف بهره گیری همزمان از قابلیت های مواد آلی و معدنی متخلخل توسعه پیدا کرده اند. این ترکیبات به دلیل قابلیت های منحصر به فرد خود بویژه در مورد سطح ویژه، تخلخل، قابلیت مهندسی ساختار حین و پس از سنتز و غیره، توجه بسیار زیادی از محققین را در طی سالهای اخیر به خود معطوف نموده و این خواص سبب شده تا به عنوان یک ماده ایده آل برای جذب آلاینده ها مطرح گردند.
واژه‌های کلیدی: زئولیتیک ایمیدازولیت

نوع مطالعه: مقطعی (Cross sectional) | موضوع پروپزال: عمومي