دوره 5، شماره 1 - ( بهار 1401 1401 )                   جلد 5 شماره 1 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ghafourian S, Mahmoudi M. Toxin Antitoxin Systems as a Reliable Antimicrobial Target for Inhibition of Biofilm Formation in Pseudomonas aeruginosa. Journal title 2022; 5 (1)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1901-fa.html
غفوریان سبحان، محمودی مینا. بررسی سیستم توکسین آنتی توکسین به عنوان یک هدف ضد بیوفیلمی در سودو موناس آئروژینوزا. عنوان نشریه. 1401; 5 (1)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1901-fa.html

دانشکده پزشکی
توانایی سودوموناس آئروژینوزا برای تولید بیوفیلم، درمان آن را با آنتی‌بیوتیک‌های فعلی به یک بحران سخت تبدیل کرده است. برخی از ژن‌های موجود در باکتری‌ها مانند جایگاه‌های آنتی‌توکسین سم (TA) مسئول تنظیم سایر ژن‌ها مانند ژن‌های دخیل در تولید بیوفیلم هستند. بنابراین، با ایجاد اختلال در این مکان های TA، می توان آنها را به عنوان اهداف جدید ضد بیوفیلم متمرکز کرد. بنابراین، مطالعه حاضر با هدف ارزیابی جایگاه‌های مختلف TA برای یافتن هدف قابل اعتماد برای جلوگیری از تولید بیوفیلم انجام شد. برای این منظور، 30 جدایه بالینی P. aeruginosa تحت تولید بیوفیلم و حضور جایگاه‌های مختلف TA قرار گرفتند. برای کشف هدف، هدف باید در ایزوله‌های تولیدکننده بیوفیلم حضور داشته باشد و باید عملکردی داشته باشد تا در باکتری‌های تولیدکننده بیوفیلم قوی‌تر بیان شود. در نهایت با حذف این مکان های TA، تولید کننده بیوفیلم P. aeruginosa نباید تولید کننده بیوفیلم شود. بنابراین، از بین 30 جدایه، جایگاه relBE TA در تولیدکننده بیوفیلم P. aeruginosa ارائه شد و اگر در جدایه های بیوفیلمی وجود نداشت، بیانی نشان نداد. عملکرد با RT-qPCR تأیید شد، که نتایج نشان داد که بیان جایگاه relBE TA در جدایه‌های تولیدکننده بیوفیلم قوی‌تر بیشتر بود. همچنین، یافته‌های ما نشان داد که با حذف مکان‌های relBE TA، جدایه‌ای که تولیدکننده بیوفیلم است به عدم تولید بیوفیلم تغییر یافته است. مطالعه حاضر نقش جایگاه های relBE TA را برای تنظیم تولید بیوفیلم تعریف کرد و جایگاه های relBE TA را به عنوان یک هدف ضد بیوفیلم قابل اعتماد در P. aeruginosa نشان داد.

نوع مطالعه: مقطعی (Cross sectional) | موضوع پروپزال: میکروب شناسی پزشکی
دریافت: 1401/3/7 | پذیرش: 1401/3/29 | انتشار: 1401/8/29