دوره 1402، شماره 3 - ( پاییز 1402 1402 )                   جلد 1402 شماره 3 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ethics code: IR.MEDILAM.REC.1400.003

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Sadeghifard N, hashemian M, Nazari A, Kazemian H. Prevalence of nosocomial infections in ICU 1 and 2 wards of Imam Khomeini Hospital in Ilam, Iran. Journal title 2023; 1402 (3)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1145-fa.html
صادقی فرد نورخدا، هاشمیان مرضیه، نظری علی، کاظمیان حسین. بررسی شیوع عفونت های بیمارستانی در بخش1و2 ICU بیمارستان امام خمینی (ره) شهرایلام، ایران. عنوان نشریه. 1402; 1402 (3)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1145-fa.html


مرکز تحقیقات میکروب شناسی بالینی، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
چکیده:   (189 مشاهده)
عفونت­های بیمارستانی معمولا 48 تا 72 ساعت بعد از بستری شدن بیمار، یا حتی یک هفته بعد از ترخیص آن­ها می­تواند رخ دهد(1-3). امروزه این عفونت­ها بعنوان عمده­ترین مشکلات در پزشکی مدرن جهان و ایران محسوب می­شوند(4, 5). یکی از مهمترین عوامل ایجاد عفونت های بیمارستانی خانواده انتروباکتریاسه می باشند، که به دلیل تولید بتالاکتاماز­های وسیع والطیف ESBLs  و کرباپنماز از اهمیت ویژه­ای برخوردارند (6-8). امروزه اقدامات خاصی در جهت کنترل عفونت های بیمارستانی صورت گرفته، با این وجود به دلیل تنوع عوامل ایجاد کننده عفونت، تجویز انتی بیوتیک­های وسیع الطیف، مصرف دارو­های سرکوب­کننده سیستم ایمنی و عدم رعایت بهداشت کافی در بیمارستان ها همچنان افزایش بروز این عفونت­ها وجود دارد که در روند درمان بیماران بستری ایجاد مشکل می­کند. در کشور ایران کنترل عفونت های باکتریایی به خوبی صورت نمی گیرد، در استان ایلام میزان  مرگ ومیر ناشی از عفونت های بیمارستانی تعیین نمی شود و ازطرفی به دلیل عدم استفاده از روش­های روتین آزمایشگاهی جهت تعیین صحیح باکتری­ها  نیز عدم آگاهی از استانداردها قادر به تشخیص درست باکتری عامل عفونت و نیز میزان مقاومت باکتریایی نبود، مجموع این عوامل اهمیت بررسی شیوع عفونت­ها و تعیین مقاومت دارویی را نشان می­دهد که با شناسایی عامل غالب ایجاد کننده عفونت و تشخیص سریع باکتری­های تولید­کننده ESBLs و کرباپنماز می­توان درمان مناسب را به بیمار ارائه داده و نیز این عامل را به عنوان امری مهم در بیمارستان بنیاد کرد در نهایت با کنترل عفونت و مقاومت ها از گسترش بیشتر مقاومت جلوگیری به عمل آورد(1, 9, 10)عفونت­های بیمارستانی معمولا 48 تا 72 ساعت بعد از بستری شدن بیمار، یا حتی یک هفته بعد از ترخیص آن­ها می­تواند رخ دهد(1-3). امروزه این عفونت­ها بعنوان عمده­ترین مشکلات در پزشکی مدرن جهان و ایران محسوب می­شوند(4, 5). یکی از مهمترین عوامل ایجاد عفونت های بیمارستانی خانواده انتروباکتریاسه می باشند، که به دلیل تولید بتالاکتاماز­های وسیع والطیف ESBLs  و کرباپنماز از اهمیت ویژه­ای برخوردارند (6-8). امروزه اقدامات خاصی در جهت کنترل عفونت های بیمارستانی صورت گرفته، با این وجود به دلیل تنوع عوامل ایجاد کننده عفونت، تجویز انتی بیوتیک­های وسیع الطیف، مصرف دارو­های سرکوب­کننده سیستم ایمنی و عدم رعایت بهداشت کافی در بیمارستان ها همچنان افزایش بروز این عفونت­ها وجود دارد که در روند درمان بیماران بستری ایجاد مشکل می­کند. در کشور ایران کنترل عفونت های باکتریایی به خوبی صورت نمی گیرد، در استان ایلام میزان  مرگ ومیر ناشی از عفونت های بیمارستانی تعیین نمی شود و ازطرفی به دلیل عدم استفاده از روش­های روتین آزمایشگاهی جهت تعیین صحیح باکتری­ها  نیز عدم آگاهی از استانداردها قادر به تشخیص درست باکتری عامل عفونت و نیز میزان مقاومت باکتریایی نبود، مجموع این عوامل اهمیت بررسی شیوع عفونت­ها و تعیین مقاومت دارویی را نشان می­دهد که با شناسایی عامل غالب ایجاد کننده عفونت و تشخیص سریع باکتری­های تولید­کننده ESBLs و کرباپنماز می­توان درمان مناسب را به بیمار ارائه داده و نیز این عامل را به عنوان امری مهم در بیمارستان بنیاد کرد در نهایت با کنترل عفونت و مقاومت ها از گسترش بیشتر مقاومت جلوگیری به عمل آورد(1, 9, 10)
     
نوع مطالعه: مقطعی (Cross sectional) | موضوع پروپزال: میکروب شناسی پزشکی
دریافت: 1399/5/15 | پذیرش: 1399/9/23 | انتشار: 1402/7/10

ارسال نظر درباره این پروپزال : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به مجری اصلی


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سامانه جامع مدیریت اطلاعات تحقیقات، پژوهش و فناوری می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Technology and Research Information System

Designed & Developed by : Yektaweb