دوره 1402، شماره 4 - ( زمستان 1402 1402 )                   جلد 1402 شماره 4 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Mohammadi S, rostami A, Shohani M. Survey of quality of Virtual Training Classes at ilam university of medical sciences simultaneously with a corona virus epidemic from the perspective of students and professors 2020. Journal title 2023; 1402 (4)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1010-fa.html
محمدی سارا، رستمی عقیل، شوهانی معصومه. بررسی کیفیت کلاس های آموزش مجازی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام در زمان بروز اپیدمی کرونا از دیدگاه دانشجویان و اساتید 1399. عنوان نشریه. 1402; 1402 (4)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1010-fa.html

گروه آموزشی اتاق عمل، دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
پژوهش با رویکرد کاربردی – توصیفی و به صورت مقطعی از طریق بررسی های پرسشنامه ای در دانشکده های  دانشگاه علوم پزشکی ایلام انجام خواهد پذیرفت. ارزیابی به واسطه استفاده از پرسش نامه محقق ساخته مشتمل یر سه قسمت (اطلاعات دموگرافیک،پیوستار دیداری سنجش رضایتمندی از اموزش مجازی و اموزش حضوری و ... گویه هایی جهت بررسی سودمندی،کیفیت و کارایی ...) از دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ارتباط با برگزاری کلاس های اموزش مجازی در زمان مواجهه با بحران کرونا ویروس جدید که با نظر10 عضوهیات علمی روایی و تایید می شود و جهت پایایی، پرسشنامه توسط تعدادی از اساتید دانشگاه و همچنین دانشجویان که جز نمونه اماری نیستند نظر سنجی و ارزیابی خواهد شد. برای برآورد حجم نمونه برای اهداف کیفیت کلاس های آموزش مجازی براساس مطالعه ی مهرداد و همکاران، با 33% p= میزان رضایت خیلی زیاد از کارگاه های اموزش مجازی، سطح اطمینان 95% ( =2) و خطای قابل قبول در برآورد نسبت (05/0d=) و با در نظر گرفتن 10% ریزش، تعداد400 نفر برآورد گردید.
تحلیل آماری با استفاده از نرم افزار Stata 15  انجام خواهد شد. آمار توصیفی برای متغیرهای کیفی به صورت فراوانی و درصد گزارش خواهد شد. جهت تعیین ارتباط میزان رضایت و میزان کفایت کلاس های آموزشی با متغیرهای دموگرافیکی از آزمون کای اسکور استفاده خواهد شد
واژه‌های کلیدی: آموزش مجازی، کرونا، ایلام
متن کامل [DOCX 127 kb]   (1 دریافت)
نوع مطالعه: مقطعی (Cross sectional) | موضوع پروپزال: کمک آموزشی