دوره 3، شماره 1 - ( بهار 1399 1399 )                   جلد 3 شماره 1 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Darvishi M, Moayeri A, khalili Z. Sexually Dimorphic Effect of Zonisamid on Astrogliosis and Behavioral movement in Rat Model of Parkinson's Disease with Neurotoxin of 6-Hydroxydopamine : A Histological and Behavioral Analysis. Journal title 2020; 3 (1)
URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1172-fa.html
درویشی مرضیه، معیری اردشیر، خلیلی زینب. بررسی اثر زونیسامید بر آستروگلیوزیس و رفتارهای حرکتی در مدل نوروتوکسین 6-هیدروکسی دوپامین پارکینسون موش صحرایی نر و ماده : آنالیز بافت شناسی و رفتاری. عنوان نشریه. 1399; 3 (1)

URL: http://newresearch.medilam.ac.ir/article-1-1172-fa.html


گروه آموزشی آناتومی و تشریح، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران
چکیده:   (1847 مشاهده)
با وجود پیشرفت هایی که در زمینه درمان بیماری پارکینسون انجام گرفته چه از نظر درمان های دارویی و جراحی ولی تا کنون درمان قطعی برای آن مطرح نشده است. عمده ترین مسئله این است که هیچ یک از این روش های درمانی بر روی روند خود بیماری (دژنرسانس نورونی) تأثیری ندارند و بالاخره زمانی فرا می رسد که دیگر استفاده از داروها نمی تواند کمکی کند. مهم ترین مشکلات درمان عبارتند از : نوسانات یا تغییرات ناگهانی در پاسخ به داروی مصرفی ( واکنش روشن خاموش On- Off phenomen ) ، پیدایش ضعف و بی حرکتی ( آکینزی ) و دیس کینزی، که با گذشت زمان مسئله سازتر می شوند. از این رو در سالهای اخیر به دنبال روش های ترکیبی دارویی هستند که بتوانند باعث حفظ سلول ها و افزایش ترشح دوپامین و اثر گذاری سلولی آن گردند. از این رو در این مطالعه ما از داروی زونیسامید به منظور بررسی میزان نوروژنزیس ، آستروگلیوزیس و آپاپتوز سلولی استفاده خواهیم کرد(28-32).
زونیسامید داروی جدیدی است که در سالهای اخیر اثربخشی آن بر روی اختلالات حرکتی ناشی از آسیب سلولی به دنبال پارکینسون تایید شده است. این دارو باعث حفظ و بقای سلول های دوپامینرژیک می گردد. با این فرضیه که در القاء اولیه با این دارو می توان موجب افزایش بقا سلولی و به دنبال آن افزایش تولید دوپامین شد، از این دارو برای بالا بردن سطح دوپامین مرکزی و  ورود دوپامین به سلول استفاده می گردد و به این ترتیب باعث کاهش اختلالات رفتاری ناشی از بیماری می شود.
     
نوع مطالعه: آزمایشگاهی | موضوع پروپزال: بافت و فیزیولوژی
دریافت: 1395/8/5 | پذیرش: 1395/10/27 | انتشار: 1399/3/26

ارسال نظر درباره این پروپزال : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به مجری اصلی


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سامانه جامع مدیریت اطلاعات تحقیقات، پژوهش و فناوری می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Technology and Research Information System

Designed & Developed by : Yektaweb